top of page

Pillar Foundation Group

Public·33 members

Комфорт у Спеку Та Пошук Свого Стилю

Цього тижня мене запросили на святкування дня народження у заміський комплекс, де дрес-код спочатку оголосили як вільний, а потім раптово змінили на елегантний кежуал. Я тепер перебуваю в повній паніці, бо весь мій гардероб складається або з надто спортивних оверсайз футболок, або з важких вечірніх суконь, і я абсолютно не розумію, як швидко зібрати ніжний, вишуканий і водночас практичний образ для спекотного дня на природі.

6 Views
Duke Evan
Duke Evan
Jul 21

Справжньою знахідкою для мене стали витончені трикотажні вироби, які мають просто шалену популярність останнім часом завдяки своїй універсальності, адже вони круто виглядають і з класичними брючними костюмами, і з джинсовими куртками. Мені дуже подобається їхній крій, тому я купую

, оскільки це саме те, що я використовую для створення легких, дихаючих та водночас ошатних образів на будь-який випадок життя. Вони ідеально підходять жінкам, які шукають компроміс між елегантністю та щоденним комфортом, бо тканина надзвичайно приємна до тіла та зовсім не сковує рухів.

© 2024-2025 The Pillar Foundation. All rights reserved.  A 501(c)(3) organization EIN number: 86-1987223

Join Us

Terms of Service

Privacy Policy

• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page